BORD DE MER
NL | FR

Keuze uit 4 kleuren

BORD DE MER zwembaden zijn kleurvast tot in de kern, jaar na jaar. Uw buitenzwembad, vervaardigd uit Polypropyleen, zorgt ervoor dat UV geen kans maakt voor verkleuring van uw zwembad kuip of monoblok. Kleurvast

Kleurvast tot in de kern van uw zwembad.

Omdat het polypropyleen in de massa gekleurd is, kan elke BORD DE MER zelfs de meest extreme UV-omstandigheden trotseren. Daarbij zorgt de uitzonderlijk hoge waterstand van elk zwembad ervoor dat UV geen kans maakt zodat uw BORD DE MER zijn echte kleur behoudt, jaar na jaar.
 

4 basiskleuren

Standaard kan uw BORD DE MER zwembaden geleverd worden in 4 basiskleuren, wit, grijs, anthraciet of zwart. Het water krijgt in functie van deze kleuren weliswaar z’n eigen kleur. Zo kleurt het water van een wit bad lagune baluw. In een grijs bad kleurt het water licht turquoise, in een antraciet bad donker turquoise. In een zwart bad varieert de kleur van het water weinig ten opzichte van de kleur van het bad.
 

Keuze uit 210 kleuren

Wenst u toch een andere kleur voor uw polypropyleen zwembad kuip of monoblok, dan kan uw BORD DE MER ook geproduceerd worden in de RAL kleur van uw keuze. Uw creativiteit voor uw buitenzwembad kent geen grenzen, de onze evenmin.

 

Zelf kijken welke kleur het best bij je zwembad past?

BORD DE MER - Ambachtenlaan 21/7 - 3001 Heverlee (Leuven) - info@theswimmingpool.be - T: 016 43 91 87