BORD DE MER
NL | FR

Inbouw monoblok zwembad

Onze inbouw zwembaden worden in monoblok vervaardigd. Zo’n monoblock zwembad wordt in een stuk uitgegoten. Het kan gemakkelijk en relatief snel ingebouwd worden. Vergelijk je het met de inbouw van een betonnen zwembad dan is de prijs zeer schappelijk.

Van zwembad in monoblok…

De BORD DE MER inbouw zwembaden worden in monoblock afgeleverd. Een monoblok is een ingebouwd zwembad dat in één stuk wordt geproduceerd. Bij BORD DE MER gebeurt dit in zeer zuiver polypropyleen. Bij het kopen van een BORD DE MER bent u dan ook verzekerd van topkwaliteit, levenslang.

 

… naar inbouwzwembad

Nadat dit ingebouwd zwembad is gerealiseerd, begint ons team aan de nodige voorbereidingen. Alles wat bij de inbouw van uw zwembad komt kijken zit in de uiteindelijke prijs inbegrepen. Na het uitvoeren van de graafwerken wordt de kuip ingebouwd. Vervolgens stabiliseren we het zwembad en zetten we de kuip waterpas. Ten slotte wordt uw ingebouwd zwembad aangesloten op de nodige voorzieningen waarna u naar hartenlust baantjes kan trekken.

 

Korte tijdspanne

Het grote voordeel van zwembaden in monoblok is dat de inbouw slechts een kleine week in beslag neemt. Dit in tegenstelling tot inbouwzwembaden uit beton, de constructie daarvan kan immers makkelijk meerdere maanden in beslag nemen. Daarnaast ligt ook de prijs van een polypropyleen inbouwzwembad een stuk lager.
 

Ontdekken hoe uw inbouw zwembad er kan uitzien?

BORD DE MER - Ambachtenlaan 21/7 - 3001 Heverlee (Leuven) - info@theswimmingpool.be - T: 016 43 91 87