BORD DE MER
NL | FR

Zwembad aanleggen

De BORD DE MER zwembaden worden op maat van de klant gemaakt, u kiest dus ook waar u het zwembad juist wilt laten aanleggen. De aanleg van uw zwembad zit in de totale kostprijs inbegrepen en neemt slechts een week in beslag.

De aanleg van uw zwembad, volledig naar wens

Onze zwembaden worden steeds op maat gemaakt: u bepaalt de vorm, de grootte en uiteraard ook de uiteindelijke plaatsing van het zwembad. Alvorens de aanleg van start gaat kan u bij onze experten terecht voor advies omtrent zaken als oriëntering en het verloop van de bouwwerken.
 

Zwembad aanleggen zonder extra kostprijs

De BORD DE MER zwembaden worden steeds in kuip vervaardigd, zo kunnen we aan een concurrerende prijs het zwembad gemakkelijk op de door u gewenste plaats ingraven. Alles wat bij het laten aanleggen komt kijken wordt verrekend in de totale kostprijs, waardoor u achteraf niet voor onaangename verassingen komt te staan.
 

Korte plaatsingstijd

De aanleg van betonnen zwembaden kost doorgaans enkele maanden tijd. Een polypropyleen zwembad kan echter binnen de week in uw tuin geïnstalleerd worden. Na de voorbereidende graafwerken wordt de kuip gestabiliseerd en aangesloten op de nodige faciliteiten.
 

Benieuwd hoe uw BORD DE MER zwembad er na het aanleggen uit zal zien?

BORD DE MER - Ambachtenlaan 21/7 - 3001 Heverlee (Leuven) - info@theswimmingpool.be - T: 016 43 91 87