BORD DE MER
borddemer
NL | FR

Polypropyleen zwembad aanleggen?
Volledig aangepast aan uw woning en tuin

Een BORD DE MER buitenzwembad wordt steeds op maat gemaakt uit hoogwaardig polypropyleen en is daardoor duurzamer dan polyester. Doordat het zwembad wordt uitgewerkt tot monoblok zal de inbouw ervan slechts een week duren, relatief kort in vergelijking met een betonnen zwembad aanleggen.

BORD DE MER specialiseert zich in het vervaardigen van hoogwaardige polypropyleen zwembaden. In tegenstelling tot de iets goedkopere polyester zwembaden zal een zwembad van BORD DE MER nooit aangetast worden door osmose of kleurvervlakking: polypropyleen is immers van nature uit chemisch resistent en wordt in de massa gekleurd.

Een BORD DE MER buitenzwembad wordt bovendien steeds op maat gemaakt, u kiest niet alleen de afmetingen maar ook de vorm. Wilt u bijvoorbeeld een zwembad aanleggen in de vorm van een gitaar dan is dat perfect mogelijk: net zoals een ingegoten betonnen zwembad kan je met polypropyleen immers zowat alles realiseren.

Tenslotte worden al onze zwembaden steeds uitgewerkt tot monoblok, de kuip wordt met andere woorden reeds op voorhand vervaardigd. Het kopen van zo’n inbouw zwembad heeft als voordeel dat het aanleggen ervan slechts een week zal duren. Dat is relatief weinig wanneer je weet dat het bouwen van een betonnen zwembad doorgaans meer dan een maand in beslag neemt.

Elke BORD DE MER is uitzonderlijk, elke BORD DE MER is uniek

BORD DE MER - Ambachtenlaan 21/7 - 3001 Heverlee (Leuven) - info@theswimmingpool.be - T: 016 43 91 87