BORD DE MER
NL | FR

Dienst na verkoop

Als zwembadbouwer zijn we er voor u, ook na de zwembadaanleg. Is bv. het zwembadrolluik van uw inbouwzwembad defect dan laten we dit zo snel mogelijk herstellen. Niet onze eigen zwembadbouwers maar een gespecialiseerde team voert deze reparaties uit.

Service na verkoop
Als zwembadbouwer doen we er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Ook na de aanleg van uw zwembad kan u bij ons terecht met al uw vragen. Hoewel een op maat gemaakt BORD DE MER zwembad na deze aanleg in principe geen verder onderhoud behoeft kan er uiteraard altijd iets misgaan. Wanneer het zwembadrolluik van uw inbouwzwembad bijvoorbeeld defect zou geraken dan zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd.

Ieder z’n vak
Ons team van zwembadbouwers houdt zich uitsluitend bezig met de zwembadaanleg. Voor herstellingen en onderhoudswerken doen we beroep op een ander gespecialiseerde team dat onze polypropyleen zwembaden door en door kent. Zo kunnen we ook een veel snellere service aanbieden. Een acuut probleem wordt doorgaans binnen de 48 uur opgelost, een onderhoud kan binnen de 10 dagen worden ingepland.
 

Meer weten over onze dienst na verkoop? Contacteer ons

BORD DE MER - Ambachtenlaan 21/7 - 3001 Heverlee (Leuven) - info@theswimmingpool.be - T: 016 43 91 87