BORD DE MER
NL | FR

Persoonlijke begeleiding

Alvorens u een zwembad laat aanleggen bekijken we samen met u de mogelijkheden qua vorm en qua prijs. Ook na het kopen van uw zwembad begeleiden we u stap voor stap. De aanleg van sommige zwembaden gaat immers gepaard met heel wat administratief werk.

Verkennend gesprek
Een BORD DE MER zwembad wordt steeds op maat gemaakt. Alvorens u overgaat tot het kopen van zo’n buitenzwembad zitten we graag met u samen voor een verkennend gesprek. We horen wat voor zwembad u juist wilt laten aanleggen en toetsen af wat mogelijk is. Zijn er beperkingen op bouwkundig of juridisch vlak? Hoe wordt het zwembad het best geplaatst in functie van de bezonning? Kan het zwembad op ecologisch vlak geoptimaliseerd worden? Op al deze vragen geven we u graag een gepast antwoord.

Offerte
Na dit verkennend gesprek werken we samen met u uit hoe uw zwembad er na aanleg zal gaan uitzien. De uiteindelijke prijs van dit zwembad wordt uiteraard ook besproken. Deze kostprijs is all-inclusive: al onze zwembaden worden immers steeds door ons eigen team geplaatst.

Opvolging
Ook nadat u besloten heeft om een zwembad te kopen zal ons team u stap voor stap begeleiden bij de verdere afhandeling van het uiteindelijke bouwproces. Zo helpen we u graag met het afhandelen van de administratieve molen, bijvoorbeeld door een aanvraag tot stedenbouwkundige bouwvergunning op te stellen.
 

Wilt u al eens snel kijken hoe zo'n BORD DE MER zwembad er kan uitzien?

BORD DE MER - Ambachtenlaan 21/7 - 3001 Heverlee (Leuven) - info@theswimmingpool.be - T: 016 43 91 87