BORD DE MER
NL | FR

Onze zwembaden

Onze zwembaden

Een BORD DE MER inbouw zwembad wordt steeds op maat vervaardigd in osmosebestendig polypropyleen. Hoewel binnen onze zwembaden in principe alles mogelijk is werken we met drie, in prijs geoptimaliseerde standaardmodellen. Het zwembad aanleggen duurt slechts een week.

Mogelijkheden (modellen)

Onze polypropyleen zwembaden zijn o.a. beschikbaar in drie verschillende standaardmodellen. Wilt u buiten in uw tuin zo’n zwembad aanleggen dan wordt kostprijs gedrukt door de standaardisering van het productieproces bij de zwembadbouwer.

Waarom een BORD DE MER

Een BORD DE MER is zijn prijs meer dan waard: onze kuipen zijn kleurvast, goed geïsoleerd en milieuvriendelijk. Elk zwembad wordt op maat gemaakt. Door middel van standaardisering kunnen we de kostprijs van het zwembad bovendien laag houden.

Waarom polypropyleen

Steeds meer mensen kiezen voor een pp of polypropyleen zwembad in de tuin. Dit vaak omwille van de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: de monoblok kuip van deze polypropylene zwembaden is immers chemisch resistent en dus ongevoelig voor osmose.

Keuze uit 4 kleuren

BORD DE MER zwembaden zijn kleurvast tot in de kern, jaar na jaar. Uw buitenzwembad, vervaardigd uit Polypropyleen, zorgt ervoor dat UV geen kans maakt voor verkleuring van uw zwembad kuip of monoblok. Kleurvast
Grijs zwembad
Antraciet zwembad
Wit zwembad
Zwart zwembad
Kleur bad / Kleur water (indicatief)

Zwembadrolluik

Met onze Magnetop zwembadrolluiken komt de esthetiek van een BORD DE MER volledig tot zijn recht. Dit magnetische rolluik vermijdt ontsierende inkepingen in het zwembad en is onzichtbaar na opening. Ook inzake veiligheid scoort dit zwembadrolluik uitstekend. Dit rolluik zit inclusief in onze prijs.

Zwembad op maat

Een polypropyleen zwembad van BORD DE MER wordt steeds op maat gemaakt. De monoblok kuip van onze buitenzwembaden is beschikbaar in drie prijs-efficiënte standaardmodellen. De zwembaden kunnen daarnaast ook volledig naar eigen wens worden samengesteld.

Zwembad plaatsing

Een polypropyleen zwembad van BORD DE MER wordt in monoblok afgeleverd, waardoor het slechts een week duurt om deze zwembaden te laten plaatsen. In de totaalprijs van het zwembad zitten ook de prijzen van deze plaatsing inbegrepen.

Brochure downloaden

Droomt u al lang van uw eigen buitenzwembad? Of je nu kiest voor een klassiek model of een modern overloopzwembad, bij BORD DE MER worden de zwembaden steeds geleverd met inlooptrap en zwembadrolluik. In onze brochure vindt u meer informatie.

Zwembad accessoires

Zwembadproducten, toebehoren en accessoires vindt u in onze overzichtelijke online zwembadstore. We zijn als enige in België gespecialiseerd in de thuislevering van chloor en zwavelzuur voor uw zwembad.

Uit kwaliteitsvol polypropyleen

Een BORD DE MER zwembaden wordt steeds vervaardigd uit het zuiverste polypropyleen. Deze kunststof wordt in de massa gekleurd en blinkt uit in chemische resistentie. Dit vertaalt zich in een levenslange garantie tegen osmose. De stof is bovendien voor 99% recycleerbaar, wat maakt dat een BORD DE MER ook uiterst vriendelijk is voor het milieu. Op maat gemaakte zwembaden Een BORD DE MER zwembad wordt steeds op maat gemaakt. Bij het aanleggen van zo’n inbouw zwembad kan de kuip dan ook nagenoeg perfect in de tuin worden ingepast. Hoewel we doorgaans werken met drie standaardmodellen – dit om de prijs enigszins te drukken – kan u uw zwembad ook in een andere vorm laten aanleggen. Wilt u bijvoorbeeld een inbouw zwembad kopen in de vorm van een hart, dan is dat perfect mogelijk.

Snelle plaatsing

Onze zwembaden worden steeds afgewerkt tot monoblok. Dit betekent dat het zwembad reeds op voorhand geassembleerd wordt. Wanneer de afgewerkte kuip de fabriek buiten gaat hoeven we het zwembad eigenlijk alleen maar in te graven en te installeren. Dit neemt meestal slechts een kleine week in beslag, relatief kort wanneer u weet dat de aanleg van een zwembad in beton doorgaans een maand of langer duurt.

Drie standaardmodellen

Hoewel bij BORD DE MER in principe zowat alles mogelijk is bieden we onze klanten ook drie standaardmodellen aan in vier verschillende kleuren. De productie van deze standaardmodellen werd deels gestandaardiseerd waardoor we deze aan een concurrentiële prijs kunnen aanbieden. Ieder zwembad wordt geleverd met een strakke inlooptrap, een vlakke bodem en een zwembadrolluik dat discreet in de strandbank wordt weggeborgen.

Overloopzwembaden

Twee van deze drie standaardmodellen zijn overloopzwembaden. Deze overloopzwembaden zijn zeer gegeerd vanwege hun esthetische kwaliteiten: doordat het waterpeil van Miroir even hoog staat als de omliggende boord doet dit soms wel eens denken aan een spiegel, een zeer heldere spiegel bovendien, want onzuiverheden worden zeer snel uit het oppervlaktewater gefilterd. Ook zal u in dit type zwembad veel aangenamer zwemmen omwille van de afwezige weerstand van terugkaatsend water.
 

Uw eigen BORD DE MER configureren?

BORD DE MER - Ambachtenlaan 21/7 - 3001 Heverlee (Leuven) - info@theswimmingpool.be - T: 016 43 91 87