BORD DE MER
NL | FR

Mogelijkheden (modellen)

Mogelijkheden (modellen)

Onze polypropyleen zwembaden zijn o.a. beschikbaar in drie verschillende standaardmodellen. Wilt u buiten in uw tuin zo’n zwembad aanleggen dan wordt kostprijs gedrukt door de standaardisering van het productieproces bij de zwembadbouwer.

MAREE HAUTE - standaardmodel

De Marée buitenzwembaden laten een uitzonderlijk hoge waterstand toe. Met de inbouw van zo'n zwembaden kiest u voor veiligheid in de tuin: het ingebouwde zwembadrolluik met magnetische sluiting is op dat vlak ongeëvenaard.
Marée Haute zwembad
Marée Haute zwembad
Maréé Haute zwembad
Marée Haute zwembad

CASCADE - overloopzwembad 1 zijde

Cascade is een overloopzwembad aan 1 zijde. Zoekt u een op maat gemaakt buitenzwembad? Met Cascade zwembad in de tuin bent u zeker van een levenslange garantie tegen osmose en waterbreuk. Dit inbouwzwembad wordt steeds geleverd met een vlakke bodem en een waterafvoerend reservoir.

MIROIR - overloopzwembad 4 zijden

Kies je voor een ingebouwd Miroir zwembad dan kies je voor een overloopzwembad aan 4 zijden, die een met water gevulde spiegel vormt buiten in uw tuin. Met zijn boordloze kuip, vierzijdige overloop, zwembadrolluik en prachtige strandbank stijgt dit zwembad moeiteloos uit boven de concurrentie.
Miroir zwembad
Miroir zwembad

Ontdek hier hoe zo'n polypropyleen zwembad er kan uitzien
 

Bij het aanleggen van een polypropyleen zwembad van BORD DE MER kan je de te plaatsen kuip volledig naar wens uitwerken. Toch worden onze zwembaden – om de kostprijs enigszins te drukken – ook geleverd in drie verschillende standaardmodellen.
 

Het meest klassieke model is Marée Haute. Deze zwembaden hebben een boord aan vier kanten, het waterpeil komt tot net onder deze boord. Na het aanleggen van Marée Haute wordt het water afgevoerd door twee in de massa gelaste skimmers.
 

Een iets uniekere variant is Cascade. Cascade is een eenzijdig overloopzwembad. Dit model heeft slechts drie verhoogde randen, het water dat buiten aan de vierde rand overvloeit wordt afgevoerd via een onzichtbare goot of reservoir.
 

Het derde type zwembad is Miroir, een vierzijdig overloopzwembad. Dit model heeft geen boord, het water wordt weggevoerd door een overloop goot tussen het terras en de kuip aan de vier zijden. Doordat het waterpeil zo op dezelfde hoogte komt te liggen als het omliggende terras wordt dit type zwembad wel eens vergeleken met een spiegel.
 

Deze drie verschillende modellen worden elk geleverd met een strakke inlooptrap, een strandbank en een rolluik. Omdat de productie deels wordt gestandaardiseerd kan de zwembadbouwer de kuipen maximum 18 meter lang, 3,90 meter breed en 1,50 meter diep maken. Om zo’n gestandaardiseerd zwembad te laten aanleggen ligt de kostprijs gelukkig wel wat lager dan wanneer u het bad volledig volgens eigen wens zou laten aanleggen.
 

BORD DE MER - Ambachtenlaan 21/7 - 3001 Heverlee (Leuven) - info@theswimmingpool.be - T: 016 43 91 87