BORD DE MER
NL | FR

Waarom een BORD DE MER

Een BORD DE MER is zijn prijs meer dan waard: onze kuipen zijn kleurvast, goed geïsoleerd en milieuvriendelijk. Elk zwembad wordt op maat gemaakt. Door middel van standaardisering kunnen we de kostprijs van het zwembad bovendien laag houden.

VEILIGHEID

Ons zwembadrolluik is het veiligste op de markt dankzij een oersterke en gepatenteerde magnetische sluiting die voldoet aan de strenge Franse NF_P90-308 norm. Met een BORD DE MER zwembadrolluik zijn ongevallen tot op heden onbestaand. Omdat uw zwembad op maat wordt gemaakt, kiest u boven¬dien zelf de diepte van de kuip. We werken daarbij standaard met een diepte van 1m50. Indien u uw zwembad liever iets minder diep heeft dan kan dit zonder dat er iets aan de prijs wordt toegevoegd.
 

FLEXIBILITEIT

Al wordt elk BORD DE MER zwembad steeds op maat gemaakt, door middel van standaardisering kunnen we de kostprijs en productie optimaliseren. Wenst u echter een zwembad te ontwerpen dat volledig naar eigen wens wordt vormgegeven, dan denken wij graag met u mee om zo uw unieke zwembaddroom te realiseren.
 

KLEURVASTHEID

De UV-stabiele polypropyleen samenstelling van onze kuipen ontstaat door nauw samen te werken met de fabrikant van deze grondstof. De kuip van het zwembad wordt in de massa gekleurd wat resulteert in een verbluffende kleurvastheid, jaar na jaar. Dit volledige productieproces verloopt steevast volgens de strenge DIN en ISO 9001:2008 certificaties.
 

ISOLATIE

Polypropyleen bewijst al sinds 1950 zijn waarde als isolator van elektrische leidingen. Zo is de stof net zo makkelijk bestand tegen tropische temperaturen als tegen de noordelijke vrieskou. Iedere BORD DE MER bestaat uit een 10mm dikke wand van het zuiverste polypropyleen. Zo is ieder zwembad van nature geïsoleerd. Ter verduidelijking is de Lambda waarde van Polypropyleen 0,2 ten opzichte van 1,3 voor niet verdicht ongewapend beton en zelfs 1,9 voor verdicht gewapend beton. Met een Polypropyleen zwembad hou je dus gemiddeld 8 keer beter de koude buiten en de warmte binnen, in vergelijking met een betonnen bad.
 

MILIEU

Traditionele zwembaden maken gebruik van liners die ter bescherming van UV-licht voorzien worden van loodhoudende of tin stabilisatoren. Dit zijn zware metalen die in de loop der jaren ongecontroleerd in het zwembad vrijkomen. Polypropyleen is echter 99% recycleerbaar en zelfs bij verbranding komen er geen schadelijke stoffen vrij. Er hoeft dus geen liner vervangen te worden bij polypropyleen zwembaden. Zo blijft ook op langere termijn het milieu gespaard. Levenslange garantie!
 

Configureer zelf je BORD DE MER en ontdek meteen ook de prijs van je zwembad

BORD DE MER - Ambachtenlaan 21/7 - 3001 Heverlee (Leuven) - info@theswimmingpool.be - T: 016 43 91 87