BORD DE MER
NL | FR

Zwembad op maat

Een polypropyleen zwembad van BORD DE MER wordt steeds op maat gemaakt. De monoblok kuip van onze buitenzwembaden is beschikbaar in drie prijs-efficiënte standaardmodellen. De zwembaden kunnen daarnaast ook volledig naar eigen wens worden samengesteld.

Een polypropyleen of pp zwembad van BORD DE MER wordt steeds op maat gemaakt, u beslist dus zelf over de uiteindelijke oppervlakte van de kuip.

Om onze productie te optimaliseren verwerkten we de meest voorkomende configuraties in drie verschillende basismodellen. Zo kunnen we bij het afwerken van het polypropyleen zwembad tot monoblok een competitieve prijs garanderen.

Onze buitenzwembaden worden elk geleverd met een strandbank, een esthetisch hoogstandje dat op de meest doeltreffende wijze het zwembadrolluik weet weg te werken. De strakke enkelvoudige trap is een tweede standaardcomponent van onze polypropyleen zwembaden, deze is comfortabel in het gebruik en oogt tegelijk elegant en bescheiden. Beide configuraties worden zo aangelegd dat uw zwembad niet aan gebruiksoppervlakte hoeft in te boeten.

Wenst u echter uw eigen creativiteit de vrije loop te laten, dan denken wij graag met u mee om zo het zwembad van uw dromen te realiseren. Dankzij de soepele polypropylene stof kan de kuip in zowat alle mogelijke vormen worden aangelegd en dit in maar liefst 210 verschillende RAL kleuren. Ook de trap, strandsteen en zwembadbodem kunnen naar eigen wens worden vormgegeven.
 

Elke BORD DE MER is uniek. Hoe uitzonderlijk uw BORD DE MER wordt, beslist u zelf.
 

Uw zwembad wordt op maat gemaakt. Klik hier om zelf te kijken hoe dat eruit kan zien en bereken de prijs

BORD DE MER - Ambachtenlaan 21/7 - 3001 Heverlee (Leuven) - info@theswimmingpool.be - T: 016 43 91 87