BORD DE MER
NL | FR

Zwembadrolluik

Met onze Magnetop zwembadrolluiken komt de esthetiek van een BORD DE MER volledig tot zijn recht. Dit magnetische rolluik vermijdt ontsierende inkepingen in het zwembad en is onzichtbaar na opening. Ook inzake veiligheid scoort dit zwembadrolluik uitstekend. Dit rolluik zit inclusief in onze prijs.

Esthetische strakheid behouden
De meeste monoblok inbouwzwembaden hebben een extra veiligheidsrand waar het zwembadrolluik op kan steunen. Omdat zo’n rand afbreuk doet aan de typische esthetische strakheid van een polypropyleen bad gingen we op zoek naar een geschiktere oplossing voor dit rolluik. Een zwembadrolluik met inox baren dat tussen de twee lengtes van het zwembad wordt gespannen was voor ons ook geen optie: de prijs ligt immers relatief hoog en ook hier gaat een groot deel van de oorspronkelijke esthetiek verloren.

Magnetop
Daarom ontwikkelden we samen met een Franse producent een nieuw type rolluik, de Magnetop. Op de laatste lamel van deze Magnetop zwembadrolluiken worden verschillende niet-elektrische magneten bevestigd. Deze magneten worden aangetrokken door een achter de wand gelamineerde stalen plaat. Het rolluik wordt zo rotsvast tegen de zwembadwand verankerd. Nadat je het zwembad hebt geopend zal dit rolluik bovendien volledig uit het zicht verdwenen zijn. In tegenstelling tot andere systemen zal de zwembadwand niet ontsierd worden door ringen of inkepingen. Ook de stevige verankering is een troef: dit zwembadrolluik voldoet aan de strengste veiligheidsnormen waardoor je na sluiting onmogelijk in het water terecht kan komen.
 

Uw eigen buitenzwembad met zwembadrolluik samenstellen en de prijs berekenen?

BORD DE MER - Ambachtenlaan 21/7 - 3001 Heverlee (Leuven) - info@theswimmingpool.be - T: 016 43 91 87